Tips voor dun haar

15 juli 2019
Dun haar Almere

Niet iedereen heeft een bos vol haar. Bij sommigen kunnen de lokken slap en futloos langs het gezicht hangen. Echter hoeft dit niet altijd het geval te zijn wanneer u dun haar heeft! Met deze tips kunt u meer volume in uw haar creëren.

 • Gebruik de juiste producten op de juiste manier
  Een veelvoorkomende fout die veel mensen maken is zowel de shampoo als de conditioner op het gehele haar aanbrengen. In principe hoeven namelijk alleen de wortels in de shampoo en de puntjes van het haar in de conditioner. Dit komt doordat de natuurlijke oliën van het haar worden afgegeven op de hoofdhuid. Wanneer u naast shampoo ook conditioner op de hoofdhuid aanbrengt wordt deze sneller vet en gaat uw haar sneller hangen.
 • Trakteer uzelf na het wassen op een föhnbeurt 
  Door uw haar te föhnen na het wassen kan er meer volume gecreëerd worden. TIP: föhn uw haar voor ongeveer 85% droog en draai het dan in een hoge knot. Laat uw haar nog 15 minuten drogen en haal dan de knot eruit (of laat hem langer zitten voor meer effect). En voila, u zult zien dat dit uw haar een enorme volume boost geeft!
 • Gebruik droogshampoo en volumepoeder
  Wanneer u dun haar heeft zijn er heel wat maniertjes om het dikker te doen lijken. Één truc is het gebruiken van droogshampoo en volumepoeder. Wanneer u vanaf de wortel van het haar er droogshampoo in sprayt wordt er meer textuur toegevoegd. U kunt ook volumepoeder op de hoofdhuid inmasseren!
 • Kom regelmatig langs in onze salon
  Wanneer u dun haar heeft is het belangrijk de punten vaak te knippen. Dooie punten maken het haar namelijk nog dunner doen lijken. TIP: laat uw haar ook eens in laagjes knippen! Door heel veel lichte lagen toe te voegen, geeft u uw haar meer beweging en voegt u vorm toe, met als resultaat: meer volume!

Wilt u meer tips voor dun haar of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en we zien u graag in onze salon!

Contact

Afspraak maken

 

 

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!