Tips voor gekleurd haar

29 maart 2019
Gekleurd haar

Wanneer jij je haar regelmatig een andere kleur geeft is het belangrijk om het meer te verzorgen dan anders! Hierdoor oogt de nieuwe kleur leuk en blijft je haar gezond en glanzend tegelijk. Hier zijn wat tips voor de juiste verzorging!

 • Gebruik één of twee keer per week een haarmasker
  Doordat de haarstructuur wordt geopend tijdens het kleuren bereiken de kleurpigmenten het haar. Hierdoor is het belangrijk om de buitenste beschermlaag opnieuw glad te maken! Een haarmasker doet wonderen.
 • Één van de boosdoeners voor gekleurd haar is hitte
  Denk hierbij niet alleen aan de hitte van je föhn of stijltang, maar ook aan de hitte van de zon. Kan je het echt niet laten om je stijltang niet te gebruiken? Gebruik dan altijd producten die jouw haren beschermen tegen de hitte zoals een Heat Protection Spray.
 • Pas op met zout water en chloor tijdens je vakantie
  Hierdoor kan er een groene gloed op jouw haar komen en dat is zonde. Bescherm daarom je haar met bijvoorbeeld een zonnehoed en spoel het goed uit na een duik in het zwembad. Al te laat? De groene tint haal je uit je haren met baby olie! Een paar druppels olie voor het wassen en je bent er zo vanaf.
 • Gebruik producten voor jouw specifieke haarkleur
  Hier zitten bepaalde middelen in die ervoor zorgen dat jouw haarkleur echt mooi blijft. Zo zorgen shampoos voor blondines er bijvoorbeeld voor dat er geen gele gloed op hun haren komt.
 • Kom langs in onze salon!
  Laat je adviseren door onze specialisten over welke producten geschikt zijn voor jouw specifieke haarkleur!

 

Maak direct een afspraak.