Tips voor gekleurd haar

29 maart 2019
Gekleurd haar Almere

Wanneer u uw haar regelmatig een andere kleur geeft is het belangrijk om het meer te verzorgen dan anders! Hierdoor oogt de nieuwe kleur leuk en blijft uw haar gezond en glanzend tegelijk. Hier zijn wat tips voor de juiste verzorging!

 • Gebruik één of twee keer per week een haarmasker
  Doordat de haarstructuur wordt geopend tijdens het kleuren bereiken de kleurpigmenten het haar. Hierdoor is het belangrijk om de buitenste beschermlaag opnieuw glad te maken! Een haarmasker doet wonderen.
 • Één van de boosdoeners voor gekleurd haar is hitte
  Denk hierbij niet alleen aan de hitte van uw föhn of stijltang, maar ook aan de hitte van de zon. Kunt u het echt niet laten om uw stijltang niet te gebruiken? Gebruik dan altijd producten die uw haren beschermen tegen de hitte zoals een Heat Protection Spray.
 • Pas op met zout water en chloor tijdens je vakantie
  Hierdoor kan er een groene gloed op uw haar komen en dat is zonde. Bescherm daarom uw haar met bijvoorbeeld een zonnehoed en spoel het goed uit na een duik in het zwembad. Al te laat? De groene tint haalt u uit uw haren met baby olie! Een paar druppels olie voor het wassen en u bent er zo vanaf.
 • Gebruik producten voor uw specifieke haarkleur
  Hier zitten bepaalde middelen in die ervoor zorgen dat uw haarkleur echt mooi blijft. Zo zorgen shampoos voor blondines er bijvoorbeeld voor dat er geen gele gloed op hun haren komt.
 • Kom langs in onze salon!
  Laat u adviseren door onze specialisten over welke producten geschikt zijn voor uw specifieke haarkleur!

Maak direct een afspraak.

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!