Tips voor gezichtsverzorging

23 september 2019
Spa Almere

Tips voor gezichtsverzorging

Uw gezicht heeft dagelijks veel te verduren. Het is daarom belangrijk om uw gezicht op de juiste manier te verzorgen. Hiervoor is het essentieel om te weten welk type huid u heeft! Twijfelt u hierover? Vraag dit dan aan een van onze schoonheidsspecialisten!

Wij geven u een paar tips voor de juiste gezichtsverzorging

 • Drink voldoende water
  Voldoende water drinken is goed voor uw hele lichaam en dus ook voor uw gezicht. Uw huid bestaat namelijk voor een groot deel uit water en is een natuurlijke hindernis tegen de buitenlucht. Wij adviseren om minimaal 2 liter water per dag te drinken!
 • Reinig uw gezicht met water
  Naast het voldoende drinken van water is het ook belangrijk om uw gezicht met water te reinigen. Wanneer u uw huid met zeep wast worden namelijk de natuurlijke oliën verwijderd én is de kans groot dat uw huid uitdroogt.
 • Scrub uw huid regelmatig
  Door uw huid regelmatig een scrubbeurt te geven zorgt u ervoor dat uw poriën niet verstoppen en voorkomt u een onzuivere huid.
 • Geef uw huid volledige rust tijdens een van onze gezichtsbehandelingen
  Naast dat u zelf uw huid verzorgt kunt u er ook voor kiezen uw huid eens in de zoveel tijd volledige rust te geven tijdens een van onze gezichtsbehandelingen!

Wilt u meer tips over het verzorgen van uw gezicht of een afspraak maken bij een van onze schoonheidsspecialisten? Neem dan contact met ons op en we verwelkomen u graag in onze salon!

Contact

Afspraak maken

 

 

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!