Tips voor grijs haar

29 maart 2019
Grijs haar Almere

Ooit overkomt het u, grijs worden. Grijs haar is steeds meer een trendy kleur aan het worden en daardoor is er niet langer een reden om uw grijze haar te verven! Hier wat tips om van uw grijze haren te gaan houden.

 • Borstel uw haar een paar keer per dag
  Door uw haar een paar keer per dag te borstelen blijft het mooi glanzen. Daarnaast is het voor de glans ook belangrijk dat u uw haar één of twee keer per week een intensieve behandeling geeft!
 • Verzorg het extra goed
  Grijs haar reflecteert het licht niet zo goed als blond of donker haar. Hierdoor moet het extra goed verzorgd worden. Gebruik daarom speciale producten voor grijs haar.
 • Gebruik zilvershampoo met mate
  Grijs haar krijgt snel een gele gloed. Dit kan onder andere komen door water, chloor en zonlicht. Om dit te voorkomen kunt u het wassen met een zilvershampoo. Doe dit echter niet te vaak, maar hooguit één of twee keer per maand.
 • Pas uw kleding aan op uw grijze haren
  Wanneer u de juiste kleuren draagt gaat uw grijze haar er nog beter uitzien! Vermijd daarom kleuren als beige, maar kies voor koele tinten en bij een hele lichte huid juist voor warme kleuren.
 • Kom langs in onze salon
  Laat u adviseren door onze specialisten en kies voor een kapsel waarbij u met trots uw grijze haren kunt showen!

Maak direct een afspraak!

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!