Tips voor kort haar

30 april 2019
Kort haar Almere

Wist u dat 50% van de vrouwen kort haar heeft? Kort haar is namelijk helemaal on trend! Heeft u ook kort haar, maar weet u af en toe niet hoe u het moet dragen? Of bent u er niet helemaal tevreden mee? Hier zijn wat tips!

 • Body en volume zijn essentieel!
  Door body en volume te creëren is uw korte haar direct gestyled! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een stylingsmousse en een borstel terwijl u uw haar föhnt. Zorg ervoor dat u de mousse bij de haaraanzet aanbrengt, daar wilt u namelijk de meeste volume creëren.
 • Gebruik de juiste producten
  Kort haar heeft heel andere behoeftes dan lang haar. Gebruik daarom een shampoo speciaal voor uw haartype. Een shampoo voor kort haar heeft vaak een lichtgewicht formule waardoor uw haar luchtiger en voller aanvoelt. Dit zorgt weer voor meer volume!
 • Gebruik haaraccessoires
  Tegenwoordig zijn accessoires voor in uw haar weer helemaal in! Denk bijvoorbeeld aan de scruncies in allerlei verschillende kleuren of haarbandjes. Hiermee kunt u uw haar toch een keer op een andere manier dragen. Daarnaast zijn slaatjes of bandana’s erg leuk! Vooral voor het festivalseizoen zijn deze erg trendy.
 • Varieer in finishing touch
  U kunt een kort kapsel eindeloos variëren. Op deze manier geeft u uw kapsel elke dag weer een nieuwe, frisse look. Zo kunt u het messy dragen, maar het kan ook heel mooi zijn als u een strakke scheiding maakt. Gebruik voor het stylen de juiste stylingproducten!
 • Kom regelmatig langs in onze salon
  Wanneer u een kort kapsel heeft moet u deze vaker laten knippen. Hierdoor blijft hij goed in model. Maak direct een afspraak en laat u adviseren door onze specialisten!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!