Tips voor kort haar

30 april 2019
Kort haar

Wist je dat 50% van de vrouwen kort haar heeft? Kort haar is namelijk helemaal on trend! Heb jij ook kort haar, maar weet je af en toe niet hoe je het moet dragen? Of ben je er niet helemaal tevreden mee? Hier zijn wat tips!

 • Body en volume zijn essentieel!
  Door body en volume te creëren is jouw korte haar direct gestyled! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een stylingsmousse en een borstel terwijl je je haar föhnt. Zorg ervoor dat je de mousse bij de haaraanzet aanbrengt, daar wil je namelijk de meeste volume creëren.
 • Gebruik de juiste producten
  Kort haar heeft heel andere behoeftes dan lang haar. Gebruik daarom een shampoo speciaal voor jouw haartype. Een shampoo voor kort haar heeft vaak een lichtgewicht formule waardoor je haar luchtiger en voller aanvoelt. Dit zorgt weer voor meer volume!
 • Gebruik haaraccessoires
  Tegenwoordig zijn accessoires voor in je haar weer helemaal in! Denk bijvoorbeeld aan de scruncies in allerlei verschillende kleuren of haarbandjes. Hiermee kan je je haar toch een keer op een andere manier dragen. Daarnaast zijn slaatjes of bandana’s erg leuk! Vooral voor het festivalseizoen zijn deze erg trendy.
 • Varieer in finishing touch
  Je kunt een kort kapsel eindeloos variëren. Op deze manier geef je je kapsel elke dag weer een nieuwe, frisse look. Zo kun je het messy dragen, maar het kan ook heel mooi zijn als je een strakke scheiding maakt. Gebruik voor het stylen de juiste stylingproducten!
 • Kom regelmatig langs in onze salon
  Wanneer je een kort kapsel hebt moet je deze vaker laten knippen. Hierdoor blijft hij goed in model. Maak direct een afspraak en laat je adviseren door onze specialisten!