Tips voor pluizig haar

23 mei 2019
Pluizig haar

Ook last van pluizig en droog haar? U bent niet de enige! Veel mensen kampen hiermee. Met deze tips leert u hoe u droog haar kunt voorkomen en hoe u uw haar in no-time omtovert tot een stralende look!

 • Was uw haar met lauw water en spoel het af met koud water
  Was uw haar nooit te heet! De hoge temperaturen dragen niet bij aan het herstelproces, maar brengen juist eerder schade toe. Probeer daarom in eerste instantie lauw water te gebruiken. Is uw haar eenmaal gewassen? Spoel het dan nog eens af met koud water. Hierdoor sluiten de haarschubben en heeft u minder kans op pluis.
 • Gebruik een haarmasker of trakteer uzelf op hoofdmassages
  Een haarmasker zorgt voor een intense voeding, waardoor uw lokken minder zullen pluizen. Dit haarmasker kunt u aanbrengen na uw conditioner of door middel van een massage. Door de hoofdhuid te masseren stimuleert u namelijk de talgproductie. Deze vetten verspreiden zich weer door uw haar en dat maakt uw kapsel weer minder droog.
 • Bescherm uw haar tegen hitte
  Gebruikt u een föhn, krultang of stijltang om uw haar te stylen? Deze stylingtools kunnen oplopen tot maar liefst 230°C. Daarom kunt u ze het best vermijden. Als dit écht geen mogelijkheid is gebruik dan een heat protectant. Heat Protectants leggen een soort seal om uw haar en beschermen het zo tegen de warmte.
 • Gebruik een kam met grove tanden
  Een haarborstel of kam kan helpen om talg door uw haar te verspreiden. Echter kan het uw haar ook beschadigen. Gebruik daarom het liefst een kam met tanden die ver uit elkaar staan. Deze kam is perfect om uw haar klit-vrij te maken, zonder dat het extra gaat pluizen.

Kom regelmatig langs in onze salon
Droog haar heeft vaak gespleten punten. Door die eraf te laten knippen oogt uw haar al gauw een stuk minder droog en ziet het er gezonder uit. Kom daarom regelmatig langs in onze salon! Onze specialisten geven jou graag advies over uw haarconditie en een passende verzorging. Maak direct een afspraak!

Contact

Afspraak maken

 

 

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!