Vacatures

Onze passie maakt u nog mooier

  • Wij hebben jouw droombaan?
  • Wil je een flexibel werkrooster en meer tijd voor jezelf?
  • Zoek je leuke collega’s, plezier in je werk en doorgroei mogelijkheden?
  • Ga jij net als wij voor een duurzame arbeidsrelatie en verantwoordelijkheid?
  • Zijn extra bonussen en voordelen wat je aanspreekt en ook nog eens goed salaris?
  • Wil je graag komen werken bij de mooiste en gezelligste Luxe Salon & Spa?
  • JA?    Reageer dan direct!

Vacature Lifestyle Salon AlmereVacature Lifestyle Salon Almere

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

 

Vacature Haarstylisten en Allround Stylisten  [m/v]

Ben jij creatief en houd jij ervan om mensen een goed gevoel en mooi haar te geven? En ben je ook nog eens vaktechnisch en de ambitie om verwachtingspatronen te overtreffen? Ga dan een nieuwe stijlvolle uitdaging aan bij de beste luxe salon van Nederland! Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een eerlijk beloningssysteem. Groei bij ons door naar jouw gewenste specialisaties. Wij zorgen voor nationale en internationale shows en trainingen om jou naar de top te krijgen!

Solliciteer direct!

Vacature Schoonheidsspecialisten [m/v]

Wil jij graag onderdeel zijn van een team aan ervaren schoonheidsspecialisten, werken met hoogwaardige producten van natuurlijke oorsprong en ruimte hebben om te groeien? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Met een grote variëteit aan behandelingen en mogelijkheid tot specialisatie, kun jij jezelf volop ontwikkelen. Wij zorgen dat niet alleen jouw gasten maar ook jij in een relaxte omgeving bent en werkt. We werken met een flexibel rooster met zowel doordeweekse als weekenddagen.

Solliciteer direct!

Over Lifestyle Salon en Spa in Almere

Met veel genoegen, passie  en respect verwelkomen wij onze gasten in onze Luxe Salon & Spa in het Centrum van Almere. Onze missie is om ze te omarmen in een warme ambiance met onze high-touch benadering. Wij zorgen voor de ultieme beleving terwijl zij genieten van de uitgekozen behandeling voor hem en haar. Samen met een team van goed opgeleide vakmensen en jonge talenten willen wij zorgdragen voor de schoonheidsverzorging die onze gasten verdienen met respect voor de mens en verantwoordelijkheid voor ons milieu. Trots zijn wij op onze Award,  “Beste Luxe Salon van Nederland”  en twee nominaties voor de Coiffure Award in 2017 en 2018.        Lees meer over ons ->

Onze kernwaarden zijn;  Passie – Respect – Verantwoordelijkheid – Milieuvriendelijk

Onze producten:  LA BIOSTHETIQUE Paris  –  NOIR STOCKHOLM – AVEDA – NEODERMA