Waxen in Almere

Wilt u uw benen, oksels of bikinilijn laten ontharen? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa aan het juiste adres! Wij bieden aromatische en pijnloze waxbehandelingen aan. Op basis van onze puur natuurlijke hars en bijenwas zorgen wij voor een fijne behandeling en een mooi resultaat.

Waxen in Almere? Precision waxing met Lycon!

Vrouwen en mannen streven altijd naar een gladde en superzachte huid, zonder dat dit veel gedoe met zich meebrengt. Een harsbehandeling kan zowel gedoe met zich meebrengen als erg pijnlijk zijn. Daarom is het natuurlijke en precision waxing met Lycon een mooi alternatief voor harsen. Met deze waxbehandeling zorgen wij voor een kwalitatieve, duurzame en pijnloze behandeling.

Voordelen van precision waxing

Om ervoor te zorgen dat de producten die bij de waxbehandeling gebruikt worden aansluiten op onze producten, hebben wij gekozen voor de meest natuurlijk en heerlijk geurende wax van Lycon. Deze wax biedt u onder meer de volgende voordelen:

  • De wax is geschikt voor haartjes vanaf 1 à 2 mm lengte;
  • De behandeling is nagenoeg pijnloos en uiterst zacht voor de huid;
  • De wax wordt aangebracht op lage temperaturen;
  • U heeft nagenoeg geen huidirritaties of roodheid;
  • De wax is verrijkt met essentiële oliën;
  • Er is een complete lijn beschikbaar van voor- en nabehandelingsproducten;
  • De behandeling wordt toegepast in het topsegment, o.a. bij modellen en filmsterren.

Onze professionals hebben zorgvuldig gekozen voor de bijzondere combinatie van puur Australische bijenwas en aromatische oliën. Deze combinatie van producten zorgt ervoor dat u als gast een gezonde, gladde en gehydrateerde huid krijgt. Het maakt hierbij niet uit of u een normale, gevoelige, fijne of hardnekkige huid heeft. U zult in ieder geval met een verzorgde huid de deur uit gaan!

Direct een afspraak maken?

Wilt u weten wat een waxbehandeling bij ons in Almere kost? Bekijk dan hier de tarieven! Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel online. Wij heten u graag van harte welkom!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

Contact Afspraak maken