Welke soorten hairextensions zijn er?

14 februari 2020
Haar extensions

Welke soorten hairextensions zijn er?

Hairextensions zijn perfect als u in een handomdraai lang of dik haar wilt hebben. Bij Lifestyle Salon & Spa in Almere kunt u terecht als u graag hairextensions wilt laten zetten. Maar welke soorten hairextensions zijn er? Dat vertellen we u graag in de onderstaande blog! Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan via ons online boekingssysteem!

Clip in Extensions

Als u binnen een paar minuten uw haar langer of voller wilt maken, dan zijn clip in extensions hier perfect voor. Clip in extensions zijn stroken haar, waar clipjes aan bevestigd zijn. Deze clipjes worden dicht tegen uw hoofdhuid aan vast gemaakt. De clipjes zorgen ervoor dat de extensions snel en makkelijk in uw haar worden aangebracht. Clip in extensions gaan lang mee, omdat u ze tijdens het zwemmen, douchen en slapen uithaalt. Hierdoor worden ze niet beschadigd.

Weave

Een weave wordt in uw eigen haar ingevlochten. De strengen haar worden met naald en draad aan uw haar vastgemaakt. Een weave blijft stevig vastzitten en zal hierdoor niet snel loslaten. Daarnaast wordt er bij deze methode geen gebruikt gemaakt van chemicaliën.

Microringen

Dit zijn kleine ringetjes die de kleur hebben van uw eigen haar. In dit ringetje wordt een extension getrokken met een speciale naald. Vervolgens wordt het ringetje dicht tegen uw hoofdhuid dichtgeknepen. De microringen worden zonder chemicaliën in uw haar aangebracht. Daarbij kunnen ze heel lang blijven zitten. Mocht u dun haar hebben, dan is het mooier om voor een flip in hair te gaan. U loopt anders de kans dat de ringetjes door uw eigen haar te zien zijn.

Flip-in hair

Dit is een praktische en simpele manier om uw haar te verlengen. Flip-in hair is een haarmat dat bevestigd is aan een visdraad. De visdraad wordt tussen uw eigen haar aangebracht. Hierdoor is de draad niet te zien door uw eigen haar. Zo heeft u mooie volle lokken die er natuurlijk uitzien. De Flip in haar mat gaat ook erg lang mee, mits u het haar goed verzorgd!

Bondings

Bij bondings worden de extensions door middel van een warmtetang en speciale lijm vastgelijmd aan uw eigen haar. De extensions gaan lang mee. Alleen u kunt ze er niet zomaar uithalen. Dit moet door een professionele kapper gedaan worden.

Wilt u graag hairextensions? Maak direct online een afspraak!

U kunt direct online een afspraak maken. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen of langskomen in onze salon. Onze haarspecialisten staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!